eReaders bulkvoordeel (468x60)

woensdag 4 maart 2009

9 Manieren om je Orgasme te Beheersen


9 Manieren om je Orgasme te Beheersen

Veel mannen komen tijdens de seks sneller klaar dan ze zouden willen. Wij verzamelden handige tips om de snelheid van je orgasme te leren beheersen!
1. Train je bekkenbodemspieren

Je kunt je orgasme beter beheersen als je de spieren waarmee je je urine kunt afknijpen traint. Het is dezelfde spier die je kunt gebruiken om je penis te bewegen wanneer hij stijf is. Zodra je hem hebt gevonden kun je hem overal trainen, zelfs achter het bureau! Een gewichtje aan je penis hangen kan ook.
2. Blijf op niveau 7

Seks kent verschillende fasen, waarvan het moment vlak voor en tijdens het orgasme het meest intens zijn. Verdeel de intensiteit in gedachten in 10 punten, en probeer jezelf op 7 te houden.
3. Knijp het bloed uit de erectie

Als je het gevoel hebt dat je te snel klaar gaat komen, stop dan. Knijp in je penis, net onder de eikel, zodat je met je vingers op het toompje drukt. Hierdoor stroomt er bloed weg uit je penis waardoor ook je orgasme geremd wordt.
4. Draag je voorhuid naar achteren

Indien je een voorhuid hebt kun je ervoor kiezen deze overdag naar achteren te doen. Hierdoor wrijft je eikel tegen je onderbroek aan, waardoor hij iets minder gevoelig wordt. Dit zorgt ervoor dat je het langer kunt volhouden tijdens de seks. Floept je voorhuid steeds naar voren? Gebruik dan gewoon een plakbandje of een pleister... jij bent de enige die het weet!
5. Masturbeer meer, en langer

Door vaker te masturberen leer je je lichaam beter kennen en kun je je orgasme leren beheersen. Probeer te masturberen als een vrouw: Minimaal 15 minuten. Breng jezelf een aantal keer zover dat je bijna niet terug kunt, zonder echt te ejaculeren.
6. Laat haar eerst klaarkomen

Dames eerst. Laat zien dat je ook een heer in bed bent! Buiten dat kan het ook wat stress van je wegnemen. Als zij al gekomen is, en geweldige seks heeft gehad, kun jij nu zo snel komen als je wilt. Niemand zal klagen dat jij altijd zo snel komt!
7. Laat je lekker verwennen

Als zij bovenop jou zit is de penis minder gestimuleerd. Vraag haar om het rustig aan te doen zodat je het langer vol kunt houden.
8. Ga voor een tweede ronde!

Masturbeer eventjes om de hoogste nood kwijt te raken, en ga daarna met elkaar aan de slag. Let op dat je niet in slaap valt! Veel mannen houden het de tweede ronde langer vol. Je kunt dan normaal seks hebben, en misschien zelfs nog wat moeite doen om klaar te komen.
9. Focus je op de seks, niet op het orgasme

Het klinkt misschien vreemd, maar het is waar. Hoe meer je aan je orgasme denkt, des te sneller hij komt. Focus je op haar, op het gevoel, op de seks zelf. Niet op je orgasme.0 reacties:

Een reactie plaatsen

 
Er is een fout opgetreden in dit gadget

Populaire berichten

Er is een fout opgetreden in dit gadget